Sider

tirsdag 25. januar 2011

Premie


Noen av dere husker kansje konkuransen på Moseplassen før jul: "Frøken Hagegjest"?
Etter oppmodning fra Aud med bloggen; Parkvegens Hageglede sendte jeg inn bildet som min mann har tatt av "Nøtteliten". Vi var heldige og kom på 2-plass i konkuransen- og premien var dette nydelige fuglebrettet fra I Gros Hage (bildet av fuglebrettet er lånt fra nettbutikken). 
I dag kom endelig premien i posten, mer fuglemat og nøtter er innkjøpt og i morgen skal våre små hagegjester få ny "Uterestaurant"! Gleder meg!
Flott ikke sant?!
Jeg synes slike litt forseggjorte fuglebrett og fuglehus er så koselige å henge opp ute i hagen!
Da vi bygde ny garasje for noen år siden - hadde jeg hengt opp 2 nye fuglehus på garasjeveggen før den var ferdig malt......(Usikker på om husbonden synes det var en god ide?) - men jeg hadde gledet meg slik til å henge dem opp at jeg kunne bare ikke vente lenger!

Nøtteliten er fortsatt på besøk i hagen her nå og da- til stor glede for små og store! 
3 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har vunnet et slikt flott fuglebrett=)! Helt enig i at forseggjorte fuglehus, fuglebrett er gøy å henge opp i hagen!! Hehehehe...godt det ikke bare er jeg som har problemer med å vente til ting er helt ferdig;)!

  Ha en flotters uke videre!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Tillykke med 2. Pladsen og gevinsten, det er et fantastisk dejligt billede af den lille nøddespiser og det er et rigtig sødt fuglehus:)

  SvarSlett
 3. Takk for ditt besøk på min blogg:)

  Må gratulere med 2.plassen. Fantastisk flott fuglebrett du har vunnet!...tror jeg får ta meg en titt inne til Gro..

  SvarSlett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search