Sider

torsdag 20. januar 2011

Inspirasjon - Vår


Det gjelder å lage litt vårstemning inne- mens vi venter på at den skal komme i gang ute!

Jeg har en svakhet for fuglehus, fuglebrett og fuglebur- synes de er stemningsskapende og pynter gjerne opp med slike både inne og ute.
Jeg liker at tingene også har en funksjon utover det å "pynte opp". Naturmaterialer som kvister, mose, kongler og nøtter, kurv, tre, zink og terakotta liker jeg godt og jeg elsker ting som har en historie- gamle møbler og bruksgjenstander.
Jeg er også veldig glad i kvister og løker- spesielt nå om våren. Det å drive frem noen kvister fra hagen inne i vinduskarmen fyller huset med deilig duft av vår og skaper forventning til tiden vi har foran oss!

I dag har jeg koset meg og tatt bilder av forskjellig "vårpynt" inne- kansje byr jeg på flere i dagene som kommer?
Her hos oss er det mildt og nesten all snøen har smeltet- men det blir nok en stund ennå før de første spirene i hagen viser seg...
I mellomtiden sitter jeg med nesen i diverse nettkataloger og drømmer.....drømmer...drømmer....

4 kommentarer:

 1. hej Monica, tillykke med denne blog!
  - Drømmer, ja det gør jeg bestemt også - og nu med frøkataloget fra Impecta i hånden, så er det ikke så nemt at trykke på "læg i kurv". Din forårs pynt er vældig sød, det ser så dejligt ud med gæslingegrene, fuglehus og tulipaner så føler man at foråret er inden for rækkevidde:0)
  Her er sneen også smeltet, men nu er frosten igen sat ind så det bliver lidt mere hårdt for planterne end da sneen lå beskyttende. Jeg retter mit link til dig til denne side, har du planer om at droppe den anden?

  SvarSlett
 2. Fin vårstemning hos deg!! Er helt enig med deg at naturmaterialer er fine å bruke når du skal pynte litt rundt om kring ute og inne i huset!

  Ser du har fått deg Finn-vasen:) Det var den store julegaven fra meg til flere i år...nei fjor blir det. Men det er nok ikke lenge før jeg må gå å kjøper en til meg selv også. Synes de er så fine:)

  Koselig blogg du har. Jeg legger meg til som følger jeg:)

  Ønsker deg en fin helg.

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Det er så deilig med tulipaner og alt mulig :) Nei, jeg har ikke noen erfaring med trepioner - men jeg plantet min første i fjor. En rød med knall gul knapp. Jeg vil gjerne se hvordan den greier seg før jeg kjøper flere. De er nokså dyre i innkjøp, så jeg tror det er lurt med en. Har du vært inn og sett på nettsidene til Pionhagen.no? Utrolig fine pioner. God helg. Hanne

  SvarSlett
 4. Hei!
  Lisbeth: Ja jeg kommer etterhvert til å legge ned den andre siden.
  Anita: Takk for koselig hilsen og velkommen som følger!
  Hanne: Ja jeg har vært inn og sett på nettsidene til Pionhagen.no- ble litt fristet, men tenkte jeg ville høre litt om noen har erfaringer med trepioner før jeg evt. la inn en bestilling- de er som du sier nokså dyre!
  Tusen takk for hyggelig hilsen alle tre- er så koselig å få litt respons!

  SvarSlett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search