Sider

fredag 5. juli 2013

Juni i hagen

Juni i hagen

Del 3

 

Ulike Geranium, Iris, Akeleie, Rhododendron, Løytnanshjerter, Bladliljer, Lupiner, Allium, Aftenstjerne/ Nattviol og utallige revebjeller fyller hagen 
Roser, peoner, Campanula og magnolia (endeleg!) står klare med bristeferdige knuppar
- nokon har så vidt begynt
- og hagen begynner å få det preget som eg har drøymt om,
blomane står tett og her har begynt å verte rett så frodig...

 

Men når det er sagt: her er fortsatt åpne rom som må tettast og planter som må flyttast på, ønskelista er fortsatt laaang og prosjekta er fortsatt mange...
-men vi er på God veg 
og eg er egentleg ikkje sikker på om eg vil verte ferdig...?!

 

Ønsker alle ei FIN helg!

Mvh

Monica


8 kommentarer:

 1. Nå har jeg sett på innleggene med blomstring i hagen hos deg. Så flotte blomsterbilder, og fine blomster du har satt sammen i hagen.

  SvarSlett
 2. Flere skønne junibilleder og heldige dig at du har dine digitalis til gode - her er de tunge spir begyndt at vælte fordi kun mangler at blomstre oppe i toppen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ting går nok litt seinare her ja- drøymer meg ofte til litt mildare klima når eg ser innom danske hagebloggar- men du veit: "Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves" :-)

   Slett
 3. Igjen....HERLIGE staudebilder, just my taste. Den første geraniumen du har bilde av er en av mine stooore favoritter og jeg drar opp røtter og planter de både her og der. Synd de ikke blomstrer så veldig lenge da.
  Når det gjelder skisse, har jeg desverre ikke det noe annet sted enn i mitt hode. Hagen og dets rom har kommet litt etterhvert. Jeg kan love deg at mye er blitt endret på med årene, så man må bare prøve seg frem. Det beste er uansett å finne ut hvor man vil ha hekker som romfordeling da disse tar tiiid på seg før de får litt størrelse. Deretter å finne ut hvor man vil ha "solplassen", spiseplassen, etc. Nei, det er ikke lett, man må bare prøve seg frem. Men jeg vil tro du klarer dette fint.
  Ha en superduper kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hagen har etterkvart begynt å ta form her også- og eg skal love deg at det har vore prøvd ut mykje forskjellig -men har ikkje kome på langt nær så langt som hos deg- alltid kjekt å sjå korleis andre har tenkt og utforma sin hage- og din hage er verkeleg ei kilde til inspirasjon :-)

   Slett
 4. Virkelig mange nydelige blomster i lilla-blå nyanser...og så flott du har kombinert de:)
  Inspirasjon til tusen:)
  Kos deg og nyyyt:))

  SvarSlett
 5. Så nydelige,flotte blomster og farger. Har et stykke igjen ser jeg (tenker da på meg selv) for slik frodighet vil jeg gjerne ha i min hage også ;)
  La meg til som følger hos deg ,for dette vil jeg se mere av;)

  Tina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord og velkommen som følger!

   Slett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search