Sider

fredag 4. februar 2011

Vårsysler


På kjøkkenet står perleblomstene på bordet og lokker på vår. Jeg nyter fargen og lukten fra dem når jeg prøver ut min nye pottemaker. Snart kommer solen og da kan jeg begynne å så blomsterfrø i minidrivhus i vinduskarmen- frem til da er det viktig og forberede seg godt- alt må være klart (potter, jord, sand) - for nå klarer jeg snart ikke å vente lenger....Vil gjerne ønske alle mine nye følgere velkommen!


7 kommentarer:

 1. Hei Monica=)!

  Ja, arveskatter betyr mye for meg!! Artig at du fikk lokket din kjære til å få bruke de arvede møblene;)! Kan tenke meg at det ble kjempe koselig!

  Så stilig pottemaker=)!!!! Jeg har faktisk ikke prøvd å så blomsterfrø...sikkert like greit, for jeg eier ikke grønne fingrer(eller tålmodighet...hehe!)!

  Kos deg masse og god helg=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Spændende med den potmaker, men der skal laves nogle stykker:)) Jeg nyder også perlehyacinternes duft og dejlige udseende lige for tiden.

  SvarSlett
 3. Her var det vårlig :) så koselige sysler du holder på med. Lysten å så begynner å komme her også. BLir nok litt i år også. Gleder meg masse til haging og jord mellom fingre. God søndag.

  SvarSlett
 4. Nydelige perleblomster, så herlig og vårlig.
  Spennende med pottemaker.
  Ha en fortsatt fin søndagskveld.
  Klem Mio

  SvarSlett
 5. Hei Monica.
  Hos deg blir det nok flott til våren! Gleder meg til å følge med og se på alle hagesyslene dine etterhvert. :-) Jeg pleier også å så hvert år, men venter til overgangen mars/april, har bare minidrivhus og vinduskarm for mine søte små. Alltid koselig å så. Flott pottemaker da! Og veldig søte perleblomster du har! Herlig å omgi seg med på ettervinteren. Man lengter jo mot vår!
  Ha ei fin uke, Monica.
  Klem Trine

  SvarSlett
 6. Hej och tack för hälsningen på min blogg! Pärlhyacinterna är verkligen underbara! Vilken smart krukgörare (eller vad det kan heta på svenska)!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlett
 7. Hej Monica!
  En sån där krukmakare verkar väldigt fiffig, jag tror jag också ska köpa en nästa gång jag ser en. Förmodligen kan man hitta en på de kommande trädgårdsmässorna här i Stockholmstrakten.
  Ha en go helg, kram Hillevi

  SvarSlett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search