Sider

onsdag 30. mai 2012

Vår i hagen


Fuglebrett i blomstrende plommetred


En gammel stol og Nakne ben i nyslått gress


Marikåpe med morgendugg-alltid like vakkert!
Porten er åpen:"Velkommen inn"Jeg elsker late morgener i hagen!
Nå begynner endelig Syriner og Rhododendron å blomstre om ikke lenge kommer også akeleiene- tulipanblomstringen er snart over- litt vemodig...men jeg noterer flittig og planlegger neste vårs blomstring- alltid noe å glede seg til! Smil!

Håper du får en fin dag!
Mvh Monica

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder :) Ja det er stadig noe nytt å glede seg over. Kjempefint det fuglebrettet:) Ønsker deg en fin dad. Klem Ellen.

  SvarSlett
 2. Så herlig sommerlig stemning i hagen hos deg, nydelig med den gamle stolen og alle blomstene. Det er veldig kjekt at du liker Orangeriet vårt. Vinduene du spør om er laget helt fra grunnen av. Vi freste spor i rammeverket, malte alt ferdig før vi la i glass bestillt etter mål og listet oppå igjen. Jeg tror nok også du kan bestille ferdige vindusrutet, men det blir mye dyrere. Hvorfor ikke bruke gamle vindu, litt mer vedlikehold, men veldig sjarmerende.
  Lykke til, klem Anita

  SvarSlett
 3. Det ser väldigt fint och mysigt ut.:-) Stina

  SvarSlett
 4. Takk for koselige ord på bloggen min- og kanskje jeg skal ta deg på ordet :) vi er i ferd med å lage en uteplass på glassverandaen og tenkte at vi rekker ikke å være med på Nib sin utfordring. Men jeg kan jo bruke innganangspartiet :) hadde jeg ikke tenkt på selv. Har forresten en give away inne hos meg også :)
  Synes du bor vakkert og har en nydelig blogg så legger meg like godt til som følger :)
  Ønsker deg en fortsatt fin helg !

  Klem Fru Sjøaker/ Monica

  SvarSlett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search