Sider

mandag 21. mars 2011

1 års jubileum!


I dag 21 mars har jeg blogget i et år! Da jeg begynte satte jeg meg som mål at jeg skulle prøve i et år- og nå er det året gått! I løpet av denne tiden har det vert varierende aktivitet her inne og jeg har også gått over til nytt bloggsystem. Mye inspirasjon har jeg fått fra deres blogger og mange hyggelige kommentarer har jeg fått. Mye tid har jeg lagt igjen her inne- noen ganger på bekostning av andre ting, andre ganger en velkommen pause i en ellers travel hverdag.
Nå gjenstår det egentlig bare å bestemme meg for om jeg skal fortsette å blogge selv eller om jeg skal legge ned bloggen og følge dere videre fra sidelinjen......

Jeg har besluttet at i første omgang vil jeg la bloggen ligge åpen slik at jeg kan beholde kontakten med dere som jeg har blitt kjent med gjennom dette året, men jeg kommer nok ikke til å vere særlig aktiv.
Fra tid til annen kommer jeg likevel helt sikkert til å titte innom dere en tur! Og etterhvert kommer det kansje også et nytt innlegg fra meg- vi får se...
(Jeg har jo lovet dere å vise frem min hageplan når den etterhvert blir ferdig...)

Jeg avslutter (som jeg begynte) med bilder av vårtegn i hagen!
Bildene ble tatt i går og viser de første vårløkene som dukker opp her hos oss- Snøklokke og Klosterklokke. Jeg kjenner gleden over desse første blomstene og forventningen til tiden vi har foran oss...

Ha det bra så lenge!


12 kommentarer:

 1. Hei Monica!
  Trist at du velger å slutte med blogging....du som har de vakreste bilder!!
  Men godt at du velger å holde den åpen slik at man kan gå inn å bli inspirert!

  Ha en fin vår
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Tak for nogle dejlige indlæg og inspirerende billeder her hos dig og tillykke med bloggens fødselsdag:) Jeg har nydt at lære dig at kende og jeg glæder mig til at se din haveplan, skønt at se dejlige forårsbilleder, Monica:)

  SvarSlett
 3. Stort tillykke med dagen!!! En dejlig blog jeg håber vil fortsætte :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 1-års dagen Monica:)) Tenk, du har slike vakre snøklokker i hagen din allerede... og her.. her i min hage er det metervis med snø fortsatt!
  Jeg gleder meg til vårblomstene jeg også her;)
  Håper du fortsetter bloggingen.
  God klem fra Line

  SvarSlett
 5. Hei! Synes du skal fortsette jeg men det må jo være moro å holde på for det går med en del tid! Herlige snøklokker.Jeg var så glad i går for da dukket de første opp her også! Gratulerer med ettårsdagen og lykke til videre uansett hva du gjør! Hege

  SvarSlett
 6. Hei og tusen takk for alle gode ord!
  Jeg skal nok titte innom dere alle fra tid til annen selv om jeg ikke kommer til å legge ut så mye nytt her på min egen blogg. Gleder meg til å følge både dere og bloggene deres inn i vårsesongen!
  Klem fra Monica

  SvarSlett
 7. Hei og hurra! :-)
  Heldige syn du he i hagen din... Nydeligste synet på jord. Her får snøen juling om dagen..så håper den er vekke om ikkje alt for lenge og at også mine auger kan nyte slikt! Du har hatt ein herlig blogg Monica...og er dyktig! Min fordel er jo at eg kan besøke hus og hage i ny og ne... Ønsker lykke til med hagen og håpe mange draumar ser dagens lys :-)
  Klem frå Elisabeth :-)

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Jeg synes også det er trist å lese at du ikke tror du kommer til å fortsette så masse med bloggingen, jeg håper du kommer på bedre tanker etterhvert! hihi, neida - jeg skjønner deg godt; det tar massevis av tid. Men bloggen din er helt herlig, og det er kjempekos å titte innom her!! Så, det er veldig godt å lese at du muligens kommer til å titte innom innimellom! Det er litt sånn jeg har det med bloggingen, siden det tar en del tid, så ender det opp med at jeg ikke kommer så ofte med innlegg.. Men men!

  Hjertelig takk for alle inspirerende innlegg du har gitt oss!! :o) Det har vært kjempekos å bli kjent med deg, jeg håper du fortsetter å titte innom hos meg innimellom, så jeg kan få "prate" litt med deg innimellom!! :o)

  Også er jeg kjempespent på hageplanen din!! Gleder meg til den er klar! :o)

  Ønsker deg en vidunderlig helg!!

  SvarSlett
 9. Hei Monica,
  Er så enig med de andre over her, synes også det er trist at du ikke tror du kommer til å fortsette med bloggingen.
  Synes du har en flott og inspirerende blogg.
  Men blogging tar jo tid.
  Føler selv jeg er i "tenkeboksen" titt og ofte om jeg skal slutte å blogge.
  Jeg er også veldig spent på hageplanen din!
  Håper jeg greier å holde liv i den hvite Campunalaen så jeg får plantet den ut.
  Strever med å holde liv i blomstrende inneplanter.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 10. Så grusomt trist med pelargoniaene! Når det gjelder blogging, så har jeg bestemt at jeg skal blogge når jeg har lyst - og ingenting mer :)

  SvarSlett
 11. Jeg glemte å gratulerer med jubileet! Gratulerer :)

  SvarSlett
 12. Blogging kan ta mye tid ja. Koselig har det vært den lille stunden jeg har vist om din blogg. Og tusen takk for koselig hilsen. Håper du velger å poste et innlegg i ny og ne. :) klem til deg.

  SvarSlett

Lignende innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search